Aluminium spuitgieten? Binnen 4 a 6 weken hebt u uw producten op maat

Wenst u graag producten van aluminium? Wilt u een betrouwbare en ervaren aluminium gieterij als partner die dit voor u kan verzorgen? Megafa is een aluminium gieterij die al jaren gespecialiseerd is in het aluminium spuitgieten. Aluminium spuitgieten worden gebruikt om verschillende producten te kunnen maken die daarvoor in een vloeibare positie moeten zijn. Wat voor product u ook wilt laten maken, aluminium spuitgieten is hét beste proces. Indien u interesse hebt nodigen wij u graag uit. Uw wensen en eisen worden besproken zodat wij het product via de juiste methode kunnen maken. Door de zeer korte tijd die Megafa nodig heeft om een kokille of matrijs te (laten) produceren kunnen wij u maximale flexibiliteit garanderen. Na uw goedkeuring van een proefgieting is Megafa in staat binnen 4 tot 6 weken complete series van het door u gewenste product te leveren. Wat wilt u nog meer? Maak nu een afspraak voor aluminium spuitgieten. Aluminium spuitgieten

Team

Megafa beschikt over een ervaren en deskundig team die aluminium spuitgieten uiterst precies uitvoert. Wij zorgen er voor dat de ervaring en kennis op to date is. Op deze manier verzekeren we onze klanten van de beste producten. Tevens werken wij met een modern machinepark. Bovendien beschikt Megafa over een eigen gereedschapmakerij voor onderhoud en vervaardigen van kokilles en matrijzen. Door dit te combineren is Megafa al jarenlang een bekende speler in aluminium spuitgieten. Kwaliteit gaat bij ons hand in hand met efficiëntie. Zo hebben wij verschillende aluminium en bronzen metaalsoorten ruim op voorraad.

Wat is aluminium spuitgieten?

Aluminium spuitgieten is een productietechniek waarbij een vloeibaar middel onder hoge druk in een mal wordt gespoten. De keus voor spuitgieten dan wel kokillegieten is mede afhankelijk van uw wensen. wanneer u kiest voor kokilliegieten maken we zelf de vorm. Wanneer u kiest voor aluminium spuitgieten laten we de matrijs vaak door een extern bedrijf maken. Hierbij werken we uitsluitend samen met goede bedrijven en controleren we alles tot in de puntjes.

Afwerken

Het afwerken en nabewerken van aluminium spuitgieten doen we meestal zelf. Hierbij kunt u denken aan:

  • Slijpen
  • Schuren
  • Boren
  • Ontbramen
  • Frezen

Megafa garandeert u een maximale flexibiliteit met betrekking tot de producten en staat voor producten met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Graag een product of meerdere producten laten maken door aluminium spuitgieten? Megafa staat direct voor u klaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Adresgegevens

Lage Dijk Noord 8
3401VA IJSSELSTEIN

T: 030 - 243 95 26
 

E: megafa@megafa.nl
W: www.megafa.nl

 

Mededeling

NIEUWS

Ontwerpen, Construeren, Levering van half en eindfabrikaten en non-ferro metalen, eigen gereedschapmakerij