Kwaliteit

Topkwaliteit als mentaliteit!
Iedere afnemer heeft naast nauwkeurig gedefinieerde eisen ook wensen en verwachtingen, die hij graag zo effectief mogelijk ingevuld wil zien.
Daarom is bij Megafa topkwaliteit ook een mentaliteit.We zijn er dag in, dag uit mee bezig. Dat geldt niet alleen voor ons productieproces, maar ook voor alle procedures en processen binnen en buiten ons bedrijf, van inkoopzijde en productie, tot en met de verkoopzijde en service.

NEN-EN-ISO 9001:2015 gecertificeerd
Megafa hanteert daarvoor een kwaliteitsmanagementsysteem dat voldoet aan de aller hoogste eisen. Megafa is dan ook volgens NEN-EN-ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Tijdens de productie vinden bij Megafa stelselmatig inspecties plaats waarbij er op regelmatige basis overleg met de klant plaats vindt over mogelijke optimalisering van de keuringsmethoden.
Bij elke afwijking hoe gering ook wordt onmiddellijk ingegrepen en met het productieproces indien noodzakelijk aangepast, vaak zonder dat u als klant daar weet van heeft..

Geen doel, maar middel
NEN-EN-ISO 9001 is geen doel op zich, maar slechts een middel. Het systeem zorgt voor een steeds beter functionerend productieproces en zodoende een hogere klanttevredenheid. Megafa geloofd sterk in de cyclus: Groeien, leren, perfectioneren, kortom: verbetermanagement.

Adresgegevens

Lage Dijk Noord 8
3401VA IJSSELSTEIN

T: 030 - 243 95 26
 

E: megafa@megafa.nl
W: www.megafa.nl

 

Mededeling

NIEUWS

Ontwerpen, Construeren, Levering van half en eindfabrikaten en non-ferro metalen, eigen gereedschapmakerij