Aluminium coquille gieten in complexe en simpele vormen

Bent u niet tevreden over uw huidige aluminiumgieterij partner? Wilt u regelmatig producten laten maken van aluminium zonder dat u lang hoeft te wachten of teveel moet betalen? Dan is Megafa beslist iets voor u. Megafa is uw aangewezen partner en hét adres voor aluminium coquille gieten en andere gietwerken. Door onze jarenlange ervaring en veeleisende opdrachtgevers hebben wij ons ontwikkeld als onderscheidende leverancier. Wij vervaardigen alle producten door aluminium coquille gieten op een perfecte manier. Dit doen wij van begin tot eind. Hoogwaardige machines, technische kennis en service gerichte medewerkers staan garant voor een goed eindproduct. Door de jaren heen hebben wij veel verschillende gietwerken uitgevoerd voor uiteenlopende opdrachtgevers. Wilt u meer informatie over aluminium coquille gieten? Of graag aluminium coquille gieten uit laten voeren? Maak een afspraak met Megafa. Aluminium coquille

Wat is aluminium coquille gieten?

Bij aluminium coquille gieten wordt een vloeibaar materialen in een permanente vorm gegoten. De gewichten variëren hierbij, afhankelijk van uw wensen. Aluminium coquille gieten wordt veelal uitgevoerd doordat het zorgt voor goede mechanische eigenschappen,
hoge reproduceerbaarheid en hoogwaardige kwaliteit. Indien wenselijk kunnen er ook complexe vormen gemaakt worden.

Kenmerken

Aluminium coquille gieten wordt voor zowel kleine als middelgrote series ingezet. De kenmerken hiervan zijn:

  • Goede oppervlakte kwaliteit
  • Weinig nabewerking
  • Geschikt voor eenvoudige vormen
  • Kleine en grote aantallen
  • Variërend gewicht
  • Variërende dikte

Na het gieten worden de gietstukken volgens uw specificaties nabewerkt. Betrouwbare afspraken over levertijden zorgen ervoor dat u weet wanneer u de gietstukken montage gereed geleverd krijgt.

Opdrachtgevers

Aluminium coquille gieten doen wij al vele jaren voor: filterindustrie, recreatievaart, zonweringsindustrie en ventilatietechnische industrie. Door de combinatie van spuitgieten en kokillegieten is ons productieprogramma zeer breed, zowel qua seriegrootte als complexiteit of afmetingen van een product.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Adresgegevens

Schaverijstraat 50 - 52
3534 AS Utrecht

T: 030 - 243 95 26
 

E: megafa@megafa.nl
W: www.megafa.nl

Beste relatie,

Door de maatregelen die worden genomen om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan verkeren we allemaal in bijzondere omstandigheden.

Daarom willen we u graag op de hoogte brengen van de huidige situatie bij Megafa BV. Momenteel produceren we volop en hopen geen vertragingen op te lopen. Dat geldt ook voor onze leveranciers en hierdoor voorzien wij voorlopig geen problemen.

Ook onze afdelingen verkoop, magazijn en werkplaats zijn volledig operationeel waarbij wel de nodige hygiënische en sociale maatregelen zijn genomen.

Toch willen we graag uw aandacht en begrip vragen voor de volgende maatregelen: Bezoeken aan ons bedrijf, rondleidingen door het bedrijf, trainingen en vertegenwoordigers bezoeken worden niet gedaan.

Producten zelf ophalen kan niet meer zolang de Corona maatregelen gelden conform de adviezen van het RIVM.

Telefonisch en per email zijn wij natuurlijk gewoon bereikbaar.

Wij vragen om uw begrip voor de maatregelen die Megafa BV heeft genomen en hopen dat de impact van het Corona virus voor u en ons beperkt blijft en dat we snel weer met elkaar kunnen omgaan zoals u van ons gewend bent.

Megafa B.V.

Schaverijstraat 50

3534 AS UTRECHT

030 243 95 26

megafa@megafa.nl

Mededeling

NIEUWS

Ontwerpen, Construeren, Levering van half en eindfabrikaten en non-ferro metalen, eigen gereedschapmakerij