Aluminium gietwerk voor kostenbesparing en productverbetering

Wenst u een product van aluminium gietwerk? Bent u op zoek naar een partner die aluminium gietwerk kan verzorgen? Dan is Megafa beslist uw aangewezen partner. Megafa is een ervaren en gespecialiseerd bedrijf dat staat voor kwaliteit in aluminium gietwerk en spuitgieten. Bent u van plan een nieuw product te maken? Of heeft u een bestaand product maar wilt u een nieuwe productiemethode? Megafa is ijzersterk in aluminium gietwerk. Wij beschikken over een modern machinepark die zowel in grote als kleine series kan produceren. Daarnaast zijn onze vakmensen ervaren en onderzoeken graag of een nieuw product interessant is. Wilt  meer informatie? Of een afspraak maken om uw wensen te bespreken? Neem dan contact op. Wat uw wensen ook zijn, wij kunnen aluminium producten gieten in elke gewenste oplage en vormen. Aluminium gietwerk

Bewerking

Het bewerken van aluminium gietwerk is één van de specialiteiten van Megafa. Ons team bestaat uit vakmensen die ruime ervaring hebben en zorgen voor efficiënte productielijnen. Door de passie voor het vak en de vakmanschap kunnen wij altijd aluminium gietwerk verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Doordat aluminium een zacht product is kan dit tevens snel worden bewerkt. Of het nu gaat om grote series of maatwerk, Megafa biedt u een goede prijs kwaliteitsverhouding.

Spuitgieten

Megafa voert aluminium gietwerk uit door middel van spuitgieten. Dit proces wordt in zijn geheel automatisch uitgevoerd. De voordelen hiervan zijn:

  • Weinig nabewerking
  • Korte doorlooptijd
  • Minder kosten
  • Hoge kwaliteit
  • Complexe vormen mogelijk

Door middel van spuitgieten helpen wij u graag om het gewenste eindproduct te vertalen naar de benodigde vormen.

Aluminium

Aluminium gietwerk zorgt voor kostenbesparing en productverbetering. Dit komt niet alleen door de complexe vormen die hiermee gemaakt kunnen worden maar ook door de producteigenschappen: gewicht, sterkte en corrosiebestendigheid. Wilt u graag een product laten maken door middel van aluminium gietwerk? Megafa is u graag van dienst. Afhankelijk van uw wensen kiezen wij een productiemethode op maat. Lees onze website voor meer informatie.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Adresgegevens

Schaverijstraat 50 - 52
3534 AS Utrecht

T: 030 - 243 95 26
 

E: megafa@megafa.nl
W: www.megafa.nl

Beste relatie,

Door de maatregelen die worden genomen om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan verkeren we allemaal in bijzondere omstandigheden.

Daarom willen we u graag op de hoogte brengen van de huidige situatie bij Megafa BV. Momenteel produceren we volop en hopen geen vertragingen op te lopen. Dat geldt ook voor onze leveranciers en hierdoor voorzien wij voorlopig geen problemen.

Ook onze afdelingen verkoop, magazijn en werkplaats zijn volledig operationeel waarbij wel de nodige hygiënische en sociale maatregelen zijn genomen.

Toch willen we graag uw aandacht en begrip vragen voor de volgende maatregelen: Bezoeken aan ons bedrijf, rondleidingen door het bedrijf, trainingen en vertegenwoordigers bezoeken worden niet gedaan.

Producten zelf ophalen kan niet meer zolang de Corona maatregelen gelden conform de adviezen van het RIVM.

Telefonisch en per email zijn wij natuurlijk gewoon bereikbaar.

Wij vragen om uw begrip voor de maatregelen die Megafa BV heeft genomen en hopen dat de impact van het Corona virus voor u en ons beperkt blijft en dat we snel weer met elkaar kunnen omgaan zoals u van ons gewend bent.

Megafa B.V.

Schaverijstraat 50

3534 AS UTRECHT

030 243 95 26

megafa@megafa.nl

Mededeling

NIEUWS

Ontwerpen, Construeren, Levering van half en eindfabrikaten en non-ferro metalen, eigen gereedschapmakerij